Joomla Hosting

Een mooie en goed vindbare Joomla website is één. Maar je wilt ook snelle en betrouwbare webhosting voor je Joomla website. Wij leveren zowel shared als private hosting aan.

Joomla shared hosting

Hosting vindt doorgaans plaats op 1 van onze snelle shared hosting omgevingen. Uw website wordt vlot gepresenteerd en is altijd bereikbaar. Het onderliggende server platform is veilig en stabiel wat zorgt voor een maximale uptime.

Joomla VPS en dedicated hosting

Vereist uw website, webshop of applicatie een speciale configuratie, dan kunnen we één van onze VPS hosting omgevingen aanbieden. Hierbij valt te denken aan een speciale PHP configuratie of een koppeling met andere software of gegevensoverdracht naar de eigen interne infrastructuur.

In speciale gevallen vereist de business van de klant een dedicated server. Dit betekent dat alle hardware van de server ter beschikking staat voor het draaien van de webapplicatie en additionele software. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Hosting Support

Op al onze hosting leveren wij support. Het updaten, upgraden en veilig houden van de webhosting omgeving is een specialisme waar de nodige expertise bij komt kijken. Noodzakelijke werkzaamheden voeren we uit met minimale downtime. Updates en upgrades worden overlegd, ingepland en in een schaduwomgeving getest. Vóór elk service onderhoud wordt een backup gemaakt. Zo blijft de omgeving stabiel, veilig en kunnen we de nodige garanties voor uptime van onze websites waarborgen. Ook voor inhoudelijk support betreffende de werking van het CMS staan wij altijd klaar. De persoonlijke benadering en hoge bereikbaarheid voor vragen wordt door onze klanten geroemd: ook 's avonds en in het weekend kunt u antwoord verwachten!