EVC Voorjaarsdagen Fokker Terminal Den Haag

EVC Voorjaarsdagen

De afgelopen editie van de Voorjaarsdagen die medio april voor het eerst gehouden werd in de Fokker Terminal in Den Haag is een groot succes geweest!

De inzet van een verfrissende, nieuwe website met abstract-, registratie-, nieuwsbrieven-, evaluatie- en accreditatiesysteem bepaalden mede het succes van het congres.


Het onafhankelijke wetenschappelijk programma, de kern van het congres, werd als interessant en innovatief ervaren. De behoefte aan diepgaande, kwalitatief hoogwaardige en inspirerende nascholing is nog steeds groot en het doel blijft dan ook bestaan. Daarbij zijn de Voorjaarsdagen inmiddels uitgegroeid tot het grootste diersoort overschrijdende veterinaire evenement van Nederland waar de hele veterinaire industrie vertegenwoordigd is!

De gezellige industriële beursvloer werd gedurende de hele dag druk bezocht. Meestal in de pauzes tussen de lezingen door, maar ook van de mogelijkheid om ‘s middags alleen de beursvloer te bezoeken is uitgebreid gebruik gemaakt. De exposanten hadden prachtige stands neergezet en goede “beurs-acties” gehouden. Tijdens de traditionele “Voorjaarsdagenborrels” op de beursvloer en het feest op vrijdagavond was voldoende gelegenheid om bij te praten met collega’s en vrienden. De sfeer was top!

In 2017 zal de 50ste editie van het European Veterinaire Congres de Voorjaarsdagen georganiseerd worden.  Met onverminderde inzet en passie storten wij ons weer op ondersteuning van de organisatie met de inzet van digitale middelen zodat ook deze bijzondere “gouden” editie gesmeerd verloopt!

WIRELESS WEB SOLUTIONS